• Головна
  • Новини
  • Російські пропагандисти повідомили про ракетні удари по Тернополю. У Нацполіції області відреагували

14.07.2022, 20:46

Російські пропагандисти повідомили про ракетні удари по Тернополю. У Нацполіції області відреагували

На одному із пропагандистських сайтів росіяни повідомили про ракетні удари по військових об’єктах у Вінниці та Тернополі

 Про це на facebook-сторінці повідомила Нацполіція Тернопільщини.

"Увага! Важлива інформація: не ігноруйте сигналів повітряної тривоги. У четвер, 14 липня, на одному із пропагандистських сайтів з’явилася інформація про те, що російські ракети завдали удари по військових об’єктах у Вінниці та Тернополі. Звертаємо увагу читачів на час публікації інформаційного матеріалу, його подали на дві години раніше часу, зазначеного на сепаратистському сайті. Звертаємося до жителів Тернополя та області бути максимально обережними, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, спускатися в укриття та максимально дотримуватися заходів особистої безпеки", – йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть, вогонь, на відкритому повітрі та текст «14:45 VPN российские ракеты ударили по винницои торнополю дата публикаци июля 2022 года в 17:47. категория: политика. вооруженные силы россии помощью высокоточных ракет ликвидировали военные объекты всу виннице винницкой области. также были нанесены ракетные удары военным объектам на западной украине там взрывы гремят в тернополе. в четверг, 14 июля украинские власти винницы подтвердили ракетные удары городу, опубликовав соответствующие заявления. соцсетях также выложено множество видеороликов, снятых местными жителями. них видны густые клубы дыма, которые поднимаются ввысь столбы дыма. TLME винница. последствия ракетног.. переглян»

Начальник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол під час брифінгу зазначив, що правоохоронці свідомо виставили інформацію про можливі ракетні удари по Тернополю.

"Ми не знаємо, чи ті ракети, які летіли до Вінниці, – мали летіти до нашого міста, чи ні. Коли у Вінниці сталася трагедія – люди були біля об’єктів критичної інфраструктури. Тому просимо громадян не перебувати біля таких об’єктів", – заявив начальник Нацполіції

Також нагадують, що раніше уже був випадок, коли інформація про бомбардування Тернополя була опублікована на пропагандистських сайтах за дві години до того, як були випущені ракети у напрямку міста. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: