14.06.2021, 19:44

Оркестр хмельницької поліції виступив на «Jazz Fest Podillia»

Музикантам у погонах випала честь відкривати другий день фестивалю. Оркестр поліції порадував хмельничан та гостей міста яскравим годинним музичним шоу і отримав у відповідь справжні овації.  

Про це повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Упродовж 11-13 червня у Хмельницькому проходив міжнародний музичний фестиваль «Jazz Fest Podillia», який зібрав зірок першої величини: Національний президентський оркестр, Focusyear Band 21 (Базель, Швейцарія), Roland Abreu & The Cuban Latin Jazz (Куба-Польща), проєкт Олексія Боголюбова, проєкт «Шоколад» (Львів), Man Sound, Dennis Adu Big Band (Київ).

Важливу місію відкривати другий день фестивалю довірили оркестру поліції Хмельницької області. Це й не дивно, адже музиканти добре знані не тільки в Україні, а й за її межами — у них за плечима більше тисячі концертів у Франції, Німеччині, Польщі, по всій Україні, а також у зоні проведення ООС.

Музиканти подарували слухачам годинне шоу, в якому прозвучали як класичні джазові мелодії, так і несподівані обробки відомих поп і рок хітів.

Варто також зазначити, що упродовж трьох днів фестивалю охорону публічного порядку під час заходів забезпечували працівники Хмельницького райуправління поліції та патрульні поліцейські.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: