19.11.2019, 20:19

Окупанти 4 рази обстріляли наші позиції, втрат немає

Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню.

Противник обстріляв позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, повідомили в штабі ООС.

3 обстріли позицій українських захисників російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ":
неподалік Кримського – з ручних протитанкових і підствольних гранатометів та стрілецької зброї;
неподалік Південного – з ручних і станкових протитанкових гранатометів;
біля Новотошківського – з ручних протитанкових гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник з автоматичних гранатометів вів вогонь по позиціях Об'єднаних сил у районі Гнутового.

Впродовж поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.

Окрім того, уточнюємо, що поранення українського воїна, яке сталось 17 листопада неподалік населеного пункту Сизе Луганської області, за попередніми результатами розслідування, кваліфікується як бойове. Продовжуються дослідження обставин події, тривають спеціальні слідчі дії. Наразі життю і здоров’ю військовослужбовця нічого не загрожує. Йому було надано всю необхідну кваліфіковану медичну допомогу.

На ділянці розведення №1 (Станиця Луганська) завершено процес фарбування металоконструкції шляхопроводу та вивезення будівельного сміття.
Тривають заходи на ділянці розведення №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області щодо демонтажу заявлених фортифікаційних споруд.

Сьогодні було обстежено 0,01 гектара потенційно небезпечних територій - вибухонебезпечних предметів не виявлено. Окрім того, повністю розібрано 1 бліндаж.

На ділянці розведення №3, в районі населених пунктів Богданівка і Петрівське Донецької області, триває очищення територій від вибухонебезпечних предметів. Сьогодні співробітниками ДСНС України обстежено 2,6 гектара території та вилучено 31 ВНП. Загальні показники з початку робіт складають 17,57 га та 153 ВНП відповідно.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: