• Головна
  • Новини
  • Нехай в Україні буде все погано, аби довести, що Зеленський гірший ніж Порошенко - це вже діагноз

08.09.2019, 12:36

Нехай в Україні буде все погано, аби довести, що Зеленський гірший ніж Порошенко - це вже діагноз

"Зіткнувся вчора з відвертими циніками, які настільки засліплені підтримкою Порошенка, що стверджують: хай би увязнені краще гнили в російських вязницях, бо цей обмін на користь Зеленського".

Про це на своїй сторінці у ФБ пише Мирослав Дністрянський - доктор географічних наук, доктор суспільно-економічних наук Українського вільного університету в Мюнхені, професор кафедри географії України Львівського університету ім. І. Франка.

І далі: "І нехай в Україні буде все погано, аби довести, що Зеленський гірший президент, ніж Порошенко. Це вже діагноз.

Я також схвалював і схвалюю всі добрі ініціативи Порошенка, помічаючи також і провали.

Але державницька позиція полягає не в тому, щоб підтримувати, умовно кажучи, Вітю, Васю, Пєтю, Вову, а виступати з позицій інтересів українського народу й держави Україна. А це передбачає позитивне ставлення до того доброго, що робить влада, і критичне - до всіх кроків, які ідуть всупереч українським національним інтересам".

Також Мирослав Дністрянський написав: "Щиро радий поверненню на батьківщину українських політв’язнів кремля. Особливо за М. Карпюка і С. Клиха, яких московські садисти найбільше катували і прирекли на смерть.

За стрічкою у ФБ помічаю, що багато-хто невдоволений таким обміном, бо Україна, мовляв, не відстояла інтереси Нідердандів і не виконала вказівки голландських політиків про невидачу Цемаха. Це принципово помилковий підхід.

Бо, по-перше, ніхто з нідерландських політиків і палець об палець не готовий вдарити в інтересах України щодо протидії російській агресії, по-друге, Нідерданди і міжнародні суди й так мають усі докази щодо вини Росії у збитті малайзійського літака, але так і не обґрунтували звинувачення, бо тут також треба розуміти, що на Заході багато і проросійських політиків, і відвертої московської агентури. Зрештою, зацікавленість Путіна у видачі Цемаха є ще додатковим підтвердженням вини Росії".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: