20.05.2019, 19:12

На Волині в депутата ледь не викрали автомобіль

Сьогодні вранці до будинку 47-річного жителя райцентру Камінь- Каширський, депутата обласної ради проник зловмисник, та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, намагався викрасти його автомобіль.

Про це повідомили в прес-службі поліції Волинської області.

Про подію поліцію по сьомій годині ранку повідомив господар. На місце одразу ж виїхали  керівництво поліції області, місцевого відділу поліції, криміналістична лабораторія та слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що зловмисник проник у помешкання місцевого жителя та, погрожуючи застосуванням насильства, намагався викрасти його автомобіль. Однак, правопорушник не зумів виїхати з подвір'я й втік. Заявник та члени родини не постраждали.   

Поліцейські затримали правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 38-річний житель Камінь-Каширський району.

Нині вирішується питання щодо оголошення затриманому підозри про скоєння, злочину передбаченого ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та обрання йому міри запобіжного заходу.

Санкція цієї статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна. 

Досудове розслідування триває.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: