12.11.2019, 21:17

На Волині сурогатом отруїлись батьки та немовля

У Ківерцівському районі Волинської області до лікарні госпіталізували чоловіка і жінку з немовлям, яких після застілля знайшли непритомними.

11 листопада на Ківерцівщині місцевий фермер не застав на роботі двох своїх працівників, а оскільки додзвонитися не зміг, то відправив за ними додому, йдеться у сюжеті "Аверсу", пише ІА "Волинські новини".

Та прибувши на місце, люди застали сумну картину – посеред помешкання без свідомості лежав чоловік та дружина, біля них немовля - теж непритомне.

Зі слів лікаря-анестезіолога Луцької міськрайонної лікарні №2, волиняни поступили в лікарню як невідомі, у безсвідомому стані.

"Поступили під виглядом отруєння сурогатом, або грибного отруєння. Обстеження проводиться, перша медична допомога надана, лікуються", - прокоментував лікар.

Обом, і чоловіку і жінці, - близько сорока років. Лікарі припускають – напередодні вони випили зайвого, бо в організмі явні ознаки отруєння, до того ж сурогатом. Та найстрашніше те, що семимісячний хлопчик, якого теж виявили в помешканні непритомним – знаходиться на грудному вигодовуванні, а тому інтоксикація мами передалась і немовляті. Дитя доставили у Волинську обласну дитячу лікарню.

"До нашої установи було госпіталізовано немовля, віком 7 місяців, з Ківерцівського району. Стан важкий.

Нині йде обстеження, консультація профільними спеціалістами", - прокоментував завідувач відділення анестезіології Волинської обласної дитячої лікарні Юрій Ричук.

У поліції справу кваліфікують, як нещасний випадок, пише Волинь 24.

"Знайшли у лісі якесь вино. Випили, а то отрута", — розповіла мати потерпілої жінки Галина Хоніна.

Завідувач відділення детоксикації Луцької міської лікарні Ігор Гордійчук розповів, що стан жінки поліпшився, вона прийшла свідомості. Діагноз - отруєння невідомою речовиною важкого ступеня. У дитина отруєння не виявили, а от батька врятувати не змогли. Чоловік помер у лікарні.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: