• Головна
  • Новини
  • На Рівненщині біля Тунелю кохання встановили блокпост

10.05.2020, 18:56

На Рівненщині біля Тунелю кохання встановили блокпост

У популярному туристичному об’єкті на Рівненщині «Тунелі кохання» встановили контрольно-пропускний пункт для обмеження в’їзду туристів.

Таке рішення прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Клеванської селищної ради 7 травня, пише Громадське радіо.

Як розповів заступник голови селищної ради Володимир Мокляк, блокпост діятиме від 9 травня та до кінця карантину — 22 травня.

Володимир Мокляк додав, що таке рішення прийняли аби убезпечити місцеве населення від захворювання коронавірусом та обмежити в’їзд туристам, які можуть бути інфікованими. 

«Фактично проконтролювати температурний режим. Бо вони приїжджали, і ми не могли дослідити — хто, звідки, чи не контактний. Крім того у нас по сусідству населений пункт Зоря визнаний карантинним об’єктом. Там зараз — близько 80 людей хворих на COVID-19, — каже Володимир Мокляк.

За його словами, блокпост вже почали облаштовувати:

«У нас буде пункт, щоб люди не заїжджали. Там буде вказана лінія об’їзду. Будуть працювати працівники поліції, працівники громадських формувань та комунального підприємства», — додав він.

Водночас, як зазначає Володимир Мокляк, у самому населеному пункті — селищі Клевань — додаткових обмежувальних заходів запроваджувати не будуть — послаблення карантину вводитимуть, відповідно до Постанови Уряду від 4 травня.

«Посилення стосується лише Тунелю кохання, бо наразі ми маємо уникнути додаткових інфікувань наших жителів», – сказав Володимир Мокляк.

Тунель кохання — популярний туристичний об’єкт, що розташовується біля селища Клевань Рівненського району. Тунель був утворений у лісовому масиві через рух потягу до деревообробного заводу в Оржеві. Щороку Тунель кохання відвідують тисячі туристів та закоханих з усієї України та за кордону.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: