• Головна
  • Новини
  • Мер Івано-Франківська передумав бойкотувати карантин в суботу та неділю

19.11.2020, 16:46

Мер Івано-Франківська передумав бойкотувати карантин в суботу та неділю

Міський голова Руслан Марцінків, котрий раніше відмовлявся вводити в Івано-Франківську карантин вихідного дня, передумав.

Про це повідомив Корреспондент.net

Так, 21 та 22 листопада в місті обмеження, рекомендовані Кабміном, будуть діяти, заявив мер в ефірі радіо Західний полюс.

"У суботу та неділю, на жаль, буде карантин вихідного дня. Уряд не враховує рішення місцевих органів влади, трактує їх по-своєму", - зазначив Марцінків.

Міський голова вважає, що карантин вихідного дня нічого не дає, а уряд пішов на такий крок для того, щоб показати, що він щось робить.

"Сьогодні бізнес правильно ставить питання, як компенсувати всі втрати суботи та неділі. Особливо суботи, тому що для тих, хто продає одяг, це найприбутковіший день. А зараз на вихідних магазини закриті та інші заклади теж. Вони зазнають великих втрат, тому що підприємцям це ніхто не компенсує", - заявив Руслан Марцінків.

Повідомлялося, що мери Львова, Миколаєва, Одеси, Дніпра, Черкас, Слов'янська та інших відмовляються від посилення карантину на вихідних.

Раніше Кабмін відреагував на відмову мерів від карантину. Мери можуть займатися тільки комунальними установами та закладами, на виконання постанови про карантин вони не впливають, наголосили в уряді.

Фото - news.24tv.ua

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: