• Головна
  • Новини
  • Маша, яка знає як «закінчити війну», — ось хто вирішує долю країни

14.09.2020, 14:51

Маша, яка знає як «закінчити війну», — ось хто вирішує долю країни

Відомий журналіст і блогер Юрій Бутусов, після заяв внучки Вітольда Фокіна про дружбу з главою Офісу президента Андрієм Єрмаком, заявив, що його обурили методи, за допомогою яких зараз вирішується доля країни.

"Всяке бачив, але, щоб на переговори під час війни, коли гинуть люди, на переговори з країною-агресором, що володіє ядерною зброєю, президент України висунув людину тому, що дівчинка-модель "дружить" з главою Офісу президента і попросила кудись прилаштувати дідуся, який вийшов на пенсію багато років тому, щоб йому не було нудно, і у результаті 87-річного дідуся, який завжди висловлював проросійські і антиамериканські погляди, призначають "закінчити війну", - написав Бутусов в Facebook, - пише Главред 

Журналіст підкреслив, що фрагмент інтерв'ю Марії Фокіної - внучки представника України в Тристоронній контактній групі – це, скоріше, сценарій для гумористичної програми, а не реальна ситуація в українській політиці.

"А хто знає, чи є у Андрійка якісь знайомі дівчата, які дотримуються проукраїнських поглядів, і у яких є дідусі, які не є російськими агентами, а готові відстоювати національні інтереси України? Може, у нас ще є шанс поміняти проросійську політику Зеленського?" - підкреслив він.

За словами блогера, гумористи можуть сміливо запрошувати Марію з дідусем на шоу, щоб вони "розповіли про те, як разом з Андрійком планують "закінчити війну"!

Зокрема, Бутусов пише: «Я особисто познайомила дідуся з Єрмаком. Це було наше особисте рішення, щоб дідусь почав займатися цим. Вони знайшли спільну мову з Андрійком — як закінчити цю війну»...

Маша, яка знає як «закінчити війну» — ось хто вирішує долі країни… Різне бачив, але щоб на переговори під час війни, коли гинуть люди, на переговори з країною-агресором, президент України висунув людини тому, що дівчинка-модель «дружить» з главою Офісу президента і попросила кудись прилаштувати дідуся, який вийшов на пенсію багато років тому, щоб йому не було нудно, і в результаті 87-річного дідуся, який завжди висловлював проросійські та антиамериканські погляди, призначають в Тристоронню контактну групу за участю Німеччини, Франції, до рішень якої прикуті погляди провідних політиків світу…

«Я сама особисто познайомила мого дідуся з Андрієм Єрмаком. Це мій друг. І це було наше особисте рішення, щоб дідусь почав займатися цим… Він не знав, що Андрій Єрмак — це мій хороший друг дитинства. І Андрюші якраз теж була потрібна допомога — допомогти в ситуації.

У дідуся завжди були амбіції. Він — сірий кардинал. Він завжди за камерою, він не любить інтерв'ю, не любить пресу. Але вони знайшли спільну мову з Андрійком — як вони можуть закінчити цю війну".

Подивіться відео інтерв'ю Марії Фокіної — внучки представника України в Тристоронньої контактній групі: https://www.youtube.com/watch…

А хто знає, чи є в Андрійка якісь знайомі дівчата, у яких є дідусі, які поміняють проросійську політику Зеленського?

«95-й квартал» побоїться звичайно, про таке жартувати, але, будь ласка, якщо хтось знайомий з їх конкурентами з «Дизель-шоу» — передайте, будь ласка, адже це готовий суперпопулярний номер, запросити Машу разом з дідусем, щоб вони розповіли про те, як вони разом з Андрійком планують «закінчити війну». Тут все сказано про «нові обличчя», соціальні ліфти, і коли Зеленський знову буде на кадровий голод скаржитися, покажіть йому фото, голоду явно немає …".

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: