13.12.2019, 20:57

Мальський таки звільнив Микитчак

Голова Львівської ОДА Маркіян Мальський звільнив Ірину Микичак з посади керівника департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА.

Про це Ірина  Микичак повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вперше у житті почула себе двієчницею. Отримала незадовільну оцінку від Іван Собко за роботу на посаді директорки Департамент охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації за 2019 рік. І відповідно прилетіло електронною поштою розпорядження голови ОДА М.Мальського про звільнення з посади", - йдеться у дописі.

"Дуже складний, але надзвичайно важливий, яскравий, насичений період. Найкращий час. Хоча і від раннього ранку до пізньої ночі. Без вихідних, без заступників, і без двох начальників відділів. З надскладною комунікацією з облрадою, ОДА,МОЗ, керівниками медзакладів, пацієнтами. Ми зробили багато важливих, часом непопулярних кроків. Ще буде час написати про це окремо. Так, кожен керівник має право формувати власну команду на власний розсуд. Але кожен має право на гідне ставлення, дотримання належної процедури, а суспільство на правду, прозорість та відвертість влади. Дякую тим, хто допомагав та підтримував у непростий час змін. Дякую конструктивним опонентам. Дякую ненависникам, а особливо, зрадникам за життєві уроки, миру вам і спокою. Найбільше бажаю ошуканим розуміння - перемогли не ви, перемогли - вас. Зміни в охороні здоров'я на користь усього суcпільства невідворотні, якби кому не хотілося. Я пишаюся тим, що звільнена насправді за те, що прагнула цих змін у медицині щиро, усім серцем, за те, що творила ці зміни не на папері і показових виступах, а у щоденному житті", - написала Микичак.

Нагадаємо, керівництво Львівської ОДА вирішило звільнити з посади директорку департаменту охорони здоров’я Ірину Микичак. Їй озвучували вимогу написати заяву на звільнення.

У керівництві ОДА вважають, що Ірина Микичак перевищила свої повноваження щодо подачі за своїм підписом проектів рішень у Львівську облраду та їх відкликання. Зокрема, вирішальну роль відіграв негативний суспільний резонанс щодо реорганізації дитячих лікарень. Йдеться про ініціативу Ірини Микичак реорганізувати Львівську обласну дитячу клінічну лікарню ОХМАТДИТ через приєднання її до Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: