• Головна
  • Новини
  • Львів’яни перервали медальну традицію на етапах Прем’єр-Ліги Karate1 в Дубаї

15.02.2020, 19:30

Львів’яни перервали медальну традицію на етапах Прем’єр-Ліги Karate1 в Дубаї

П’ятеро львівських каратистів учора і сьогодні змагалися на другому етапі престижної серії змагань з карате – Прем’єр-Ліги Karate1 2020 в Дубаї. Лише лідери команди – Станіслав Горуна (чоловіче куміте до 75 кг) і Галина Мельник (жіноче куміте до 68 кг) – виграли окремі поєдинки на цьому етапі, проте до медалей так і не добралися.

Про це повідомило відділення НОК України у Львівській області.

Як вже повідомлялось, вчора, 14 лютого, лише одного переможного поєдинку забракло Станіславу Горуні (чоловіче куміте до 75 кг) щоби пробитися до “бронзового фіналу”. Наш титулований каратист розпочав шлях на змаганнях з другого раунду, в якому переміг іранця, далі пройшов серба, після чого поступився італійцеві Луїджі Буса – другому номеру олімпійського рейтингу у вазі до 75 кг. Суперник пробився до фіналу, а Станіслав Горуна отримав шанс через втішний поєдинок вийти до “бронзового фіналу”. Не склалося – мінімально (3:4) поступився єгиптянину.

Також учора інші представники Львівщини – Катерина Крива (жіноче куміте до 50 кг) та Олег Філіпович (чоловіче куміте до 60 кг) – покинули турнір уже після стартових поєдинків. Минулорічна срібна призерка Прем’єр-Ліги Karate1 в Дубаї Катерина Крива програла хорватці, а Олег Філіпович – казаху.

Сьогодні на татамі виходили Діана Шостак (жіноче куміте до 61 кг) і згадана вже Галина Мельник. Діана поступилася вже на старті змагань суперниці зі Швеції, а Галина спершу перемогла датчанку, а потім програла туркені.

Додамо, що елітна серія турнірів Прем’єр-Ліги Karate1 в Дубаї бере початок з 2016 року. А збірна України виступає в цьому місті, починаючи з 2017 року. За цей час встановилася добра традиція – щоразу львівські каратисти поверталися додому з медалями. Цьоріч традицію було перервано.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: