• Головна
  • Новини
  • Червоноградському району Львiвської області загрожує паводок

02.03.2021, 09:38

Червоноградському району Львiвської області загрожує паводок

За інформацією УкрГірометцентру, 2 березня на початку Днiстровського водосховища на дiлянцi Рухотин - Жванець очiкується мiсцями скресання криги, льодохiд, при цьому можливе формування заторiв льоду з рiзким коливанням рiвнiв води, без негативних наслiдкiв.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

2 березня на дiлянцi р.Рата Волиця – Межирiччя (Львiвська область) очікується продовження пiдйому рiвнiв води на 0,3-0,8 м над рівнем на 20 годину 28 лютого з подальшим затоплення заплав та с/г угiдь. Можливе досягнення та перевищення вiдмiток затоплення господарських об’єктів, окремих садиб та будинків у Червоноградському районi Львiвської області (рiвень небезпеки помаранчевий).

2-3 березня на рiчках басейну Прип'ятi очiкується продовження пiдйомів рiвнiв води на 0,1-0,5 м над рiвнями на 08 год 28 лютого. Можливий вихiд води на заплаву в районi поста м. Дубровиця р.Горинь Рiвненської областi, подальше затоплення заплавних територiй в Ратнiвському, Любешiвському, Старовижiвському районах Волинської областi i Зарiчнянському районi Рiвненської областi; досягнення відміток затоплення присадибних дiлянок (подвір’їв, господарських споруд) в прирiчкових населених пунктах Ратнiвського району Волинської областi (жовтий рiвень небезпеки).

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: