29.10.2018, 13:56

Загадкова смерть чотирьох мешканців Тернопільщини

Впродовж 26 та 27 жовтня у лісі та в річці на території трьох районів Тернопільської області виявили тіла двох жінок та двох чоловіків, повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Повідомлення про знайдені тіла брата та матері надійшло на лінію "102" 26 жовтня. В лісі, неподалік села Старий Вишнівець, Збаразького району чоловік виявив маму та рідного брата без ознак життя.

25 жовтня вони вийшли по гриби до лісу і не повернулися. Молодший син знав, куди пішли його рідні, як і те, що брат та мама могли залишитися ночувати у лісі в облаштованому сховку. Через добу вирішив розшукати зниклих. Найшов їх у власноруч збудованому курені мертвими.

На місце виїжджала слідчо-оперативна група. За словами правоохоронців, загиблі зловживали спиртними напоями. На тілах слідів насильницької смерті не виявлено. Попередня причина смерті - переохолодження після вживання алкоголю. Кілька років тому з цієї ж причини - від переохолодження, помер ще один брат. Подію збаразькі поліцейські внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань.

Неподалік села Звенигород Бучацького району в лісопосадці місцеві жителі виявили труп односельчанина. Вони одразу викликали правоохоронців. Неподалік загиблого знаходився його автомобіль. Чоловіка оглянув судмедексперт і підтвердив, що слідів насильницької смерті нема. Ймовірна причина - серцевий напад. Так це чи ні покаже розтин.

Тіло посеред річки Жирак в селі Бережанка Лановецького району побачив місцевий чоловік. Про це він повідомив у найближче відділення поліції. Тіло було понівечене гризунами.

Через деякий час правоохоронці встановили особу - це жителька села Жуківці, 1974 року народження. Вона зловживала спиртними напоями, вела бродячий спосіб життя. Уже спілкуючись з мешканцями села стало відомо, що жінку майже тиждень не бачили. Проте заяву про зникнення ніхто не писав, бо вона неодноразово так щезала.

На березі, де знайшли тіло, лежали куртка, домашні капці, штани жінки та порожня пляшка. Що стало причиною смерті - встановить судовий експерт. Триває слідство.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: