19.10.2018, 17:42

Влада "зачищає" Жовкву від символів Тимошенко

Начальник відділу культури і туризму Жовківської РДА Галина Фесюк повідомила, що одна з причин того, чому її хоче звільнити голова РДА Надія Щур, - табличка офісу блоку Юлії Тимошенко на Народному домі.

Зокрема, на своїй сторінці у ФБ Галина Фесюк написала: "Сьогодні голова Жовківської райдержадміністраціі Н.Щур офіційно на позачерговій робочій нараді з культпрацівниками, яких вона наказала зібрати без мене, оголосила, що шукає нового начальника відділу культури і туризму, і що є, можливо, кандидатура Маріі Деревінськоі. Голова також наказала культпрацівникам не лайкати на Фейсбуці під моіми постами (це, очевидно, навіть в тому випадку, якщо людині будь-що сподобається), а також сказала працівникам, що начальнику культури, тобто мені, не личить іздити на ровері, що я погана, бо займаюся своєю творчістю, працюю в галузі на себе, а не на культуру, падаю в обморики (цікаво) коли я ій найбільше потрібна, а значить така, як я, галузі культури району не потрібна.

Шановна пані голово!
Надіюся, ви з гарячоі голови перейдете на холодну і зрозумієте, що ті, хто вам сьогодні в залі аплодував, ніколи не стануть в пригоді, бо ім все одно, хто при владі,всім аплодують.

Для інших і для вас повідомляю. Ви поспішили. Я ще наразі начальник відділу культури і туризму знаходжуся у вимушеній відпустці, а заяву я написала під вашим тиском. Тому, вважаю, вам потрібно ще буде відповісти на такі питання:

1.Чому ви не викликали мене на нараду, щоб перед усіма я розказала чому написала заяву?

2.Чому ви не пояснили людям, з яких причин ви не хочете зі мною працювати, принаймні, як ви іх виклали переді мною, бо інакше ви забрехалися, і точно вийдете зі сповіди чесною?

?А причини були такими, як ви висловилися:
- чому я не пишу на сторінках Фейсбуку, в тому числі працівники культури, про те, що ви є присутньою на культмасових заходах (що є неправдою, бо я не ваш секретар, але у всіх моіх матеріалах ви фігуруєте);
- чому в кабінеті методистів ЦБС та іх директора, а також в коридорах РНД нема вас на фотографіях; (варто було б запитати директорів цих закладів);
- чому на будинку РНД (очевидно районного Народного дому) висить табличка офісу Блоку Юлі Тимошенко (цікаво,чи не ви голосували разом з районними депутатами про надання в оренду приміщення для офісу у РНД, я ж не депутат).

Таким чином, ви мені сказали, що з огляду на це, я не у вашій команді, тому ви зі мною працювати не будете і винесли вердикт: до завтрашнього дня визначитися, або я йду працювати там, де працювала, або,якщо я не звільнюся, ви реорганізуєте відділ. А наступного дня, коли я прийшла із заявою на відпустку, ви сказали, що відпустку підпишите тільки тоді, коли я напишу заяву на звільнення. Таку заяву на звільненн як називають у трудовому кодексі?

3.Чому я не маю права іздити на ровері, бо мені це, як керівнику не личить, а вам на сцену перед воінами, які захищають Украіну, в кросівках виходити можна?

4.Чому мені не можна займатися літературною діяльністю, а вам ,як голові Жовківськоі РДА, можна писати на своій сторінці пости російською мовою, язиком окупанта?

5.Ви на яку Украіну працюєте, шановна, якщо мене, маму ВОІНА, який пройшов війну і нині служить, звільняєте без причин?

Де є ваші сини?Оба хворі?

А ви, шановні моі культпрацівники, добре слухайте, що каже Надія Степанівна і аплодуйте...".

Редакція просить голову Жовківської РДА Надію Щур надати коментар з цього приводу. 

(Фото вгорі - із ФБ Галини Фесюк, поїздка до Батурина).

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: