06.02.2019, 16:40

Військові - клієнти хмельницького ДБР

ТУ Державного бюро розслідувань у м. Хмельницькому, розслідує 410 кримінальних проваджень: з них більша частина - військові злочини.

Про це повідомила прес-служба Хмельницької облдержадміністрації.

Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Хмельницькому, розслідує 410 кримінальних проваджень: 85 розпочаті слідчими теруправління, решта передані за підслідністю з інших правоохоронних органів. Про це повідомив директор теруправління Сергій Палатов, підбиваючи підсумки за перші два місяці роботи.

“Із усієї кількості проваджень, які ми розслідуємо, найбільша категорія – військові злочини. Таких проваджень у нас 270. На другому місці кримінальні провадження, де фігурують працівники правоохоронних органів – їх понад 130. У більшості випадків правоохоронців підозрюють у перевищенні службових повноважень”,  – повідомив Сергій Палатов.

Керівництво територіального управління також розповіло про перші провадження, які слідчі ДБР скерували до суду.

“Досудове розслідування завершено у 45 кримінальних провадженнях. Матеріали передані до суду. Переважна більшість з цих справ  –  військові злочини. Найпоширеніша стаття  –  самовільне залишення військової служби”, – повідомив заступник директора теруправління Сергій Кушнір.

Нагадаємо, теруправління ДБР розташоване у м. Хмельницькому і поширює свою діяльність на 5 областей: Хмельницьку, Вінницьку, Житомирську, Рівненську та Чернівецьку.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: