15.02.2019, 10:33

Вакарчук повідомив за кого проголосує

"Для того, щоб я міг проголосувати за того, чи іншого кандидата в президенти, мають бути виконані три умови". Про це на ФБ написав співак Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук: "...Мене часто питають, що я думаю про того чи іншого кандидата в Президенти України. Я вже казав, що не маю планів підтримувати жодного з них, але як свідомий громадянин, свій вибір обов`язково зроблю.

Важливими є не образи кандидатів, а цінності, які стоять за ними. Не гасла на білбордах, а конкретні дії. Не яскравість передвиборчих кампаній, а те як він поводить себе в реальному житті.

Для того, щоб я міг проголосувати за того, чи іншого кандидата в президенти, мають бути виконані три умови:

1. Кандидат в президенти повинен взяти участь в теледебатах з опонентами, або в програмах подібного формату, які відбуватимуться в прямому ефірі і без наявності суфлера.

2. Кандидат в президенти має назвати імена членів своєї команди. Це, в першу чергу, стосується призначень, що відповідають президентським повноваженням, а саме: Міністра закордонних справ, Міністра оборони, начальника Генерального штабу Збройних сил, Генерального прокурора, керівника Служби зовнішньої розвідки, керівника Служби безпеки.

3. Кандидат в президенти повинен продемонструвати на реальних фактах як він чи вона виконували свої обіцянки в минулому. Це стосується тих, хто вже обіймав державні посади або обіймає їх зараз.

Якщо хоча б одна з цих трьох умов не буде виконана, за такого кандидата в президенти голосувати не слід (вони не є достатніми, але точно є необхідними).

Пропоную вам використати ці три умови при виборі вашого кандидата і якщо ви підтримуєте їх, то поділіться ними зі своїми близькими, рідними, друзями, колегами.

Пам’ятаймо, ми обираємо не месію, не чарівника, не супергероя; ми обираємо людину. Людину, яка має відстоювати наші цінності і наші інтереси. 

Зробімо свій вибір відповідально!".

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: