• Головна
  • Новини
  • Україна-Сербія vs концерт Винника: Арена Львів для футболу?

30.01.2019, 11:28

Україна-Сербія vs концерт Винника: Арена Львів для футболу?

Матчам збірної України на Арені Львів можуть завадити стан газону і … концерт Олега Винника. Про це під час стріму на Ю туб каналі Football hub повідомив ведучий ПРОФУТБОЛу Ігор Циганик.

"І ФФУ, і Андрій Шевченко, і вболівальники – всі хочуть, щоб у Львові відбулися матчі кваліфікації на Євро-2020. Була навіть попередня домовленість, що у Львові пройдуть два поєдинки. Проти Сербії і Люксембургу. Ці два матчі йдуть один за одним, і для львівської публіки це було би фантастичним подарунком. Але є дуже великі проблеми із Львів-Ареною. Ніхто не хоче брати на себе відповідальність, що арена і газон на ній (особливо газон) будуть готові у червні прийняти гру.

Зараз шукають можливості, виділяють гроші, щоб змінити газон. Але ніхто не гарантує, що це встигнуть зробити. Як львів’янин, прошу всіх зробити акцію, щоби все-таки ця гра відбулася.

Андрій Шевченко розуміє, що у Львові грати із Сербією – дуже і дуже важливо. Для сербів необхідно зробити максимально некомфортні умови. У Львові це можуть зробити для будь-якого суперника, а особливо для збірної Сербії, зважаючи на політичну ситуацію, яка склалася. У Львові шанси на перемогу України вищі, ніж у будь-якому іншому місті. Це моє переконання.

Ще є одна історія. Вона дуже смішна… Львів Арена може відмовитися від матчу збірної України через концерт Олега Винника.

Я дуже поважаю цього виконавця, поважаю його творчість… Але футбольна арена – то футбольна арена. Треба розуміти, що футбол у Львові зараз не на найкращому рівні, але збірну України там люблять палко. Якщо концерт Винника може завадити збірній, то ви розумієте, на якому місці в українській державі футбол", - заявив Циганик.

Матчі та Україна-Сербія та Україна-Люксембург заплановані на 7 та 10 червня відповідно. Концерт Олега Винника має відбутися 1 червня.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: