• Головна
  • Новини
  • У Мукачевому нещепленим дітям заборонять ходити в навчальні заклади

11.02.2019, 13:22

У Мукачевому нещепленим дітям заборонять ходити в навчальні заклади

В Мукачевому дітям, які не отримали планову вакцинацію заборонять відвідувати навчальні заклади. Про це повідомила Мукачівська міська рада на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Таке рішення планують втілити в Мукачеві з наступного тижня. Наразі управління освіти, молоді та спорту та відділ охорони здоров'я міськвиконкому розроблятимуть відповідні рішення. Все через ускладнення епідемситцації із захворюваності на кір в краї. Так, пропонується заборонити відвідувати школи, дитсадки, заклади позашкільної освіти, мистецькі школи дітям, які не отримали профілактичних щеплень згідно з календарем щеплень , в тому числі проти кору . Допускатимуть до закладів лише вихованців, в яких буде в наявності довідки закладу охорони здоров’я про отримання профілактичних щеплень", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, відсьогодні у м. Мукачево на Закарпатті почали вакцинувати дітей від кору. Як повідомили у Мукачівській міській раді, на вакцинацію дітей кошти були виділені з міського бюджету. 

Нагадаємо, у місті Енергодар Запорізької області дітям, яких не вакцинували проти кору згідно з календарем профілактичних щеплень, не дозволили доступ до навчання у школах.

УНН

Фото - Мирослав Пархомик 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: