17.02.2019, 15:45

У Львові п'яний таксист без прав зніс зупинку

Таксист, який ніколи не отримував посвідчення водія, в нетверезому стані влетів у зупинку громадського транспорту в одному зі спальних районів Львова.

Як повідомили в патрульній поліції Львівської області, близько першої години, 17 лютого,  патрульні приїхали на вулицю Кавалерідзе де автомобіль Nissan з касетоном таксі, в’їхав у зупинку громадського транспорту навпроти школи.

На місці події був водій, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. 27-річний чоловік заперечував свою причетність до автопригоди.

«На нього чітко вказали свідки події, які бачили як він в кіоску щось купував, йшов хитаючись, потім сів за кермо, з форсами рушив і вже через 50 метрів «влетів» у зупинку. Очевидець швидко підбіг на місце аварії і побачив згаданого чоловіка. Зі слів свідка, він крикнув, що йому ніхто нічого не зробить і почав втікати. Однак, громадяни почали наздоганяти його та викликали поліцію. Колеги його затримали», - розповіла патрульна Катерина Головчук.

Від перевірки на пристрої драгер і в медзакладі чоловік відмовився.

До слова, у серпні 2015 року чоловіка вже притягали до відповідальності за керування в нетверезому стані. Тоді він відбувся штрафом. Бо посвідчення водія у нього як тоді так і зараз не було. Він його навіть не отримував.

Цього разу на чоловіка склали протоколи: за скоєну ДТП, за керування в нетверезому стані. Також, винесли постанову за відсутність документів.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: