• Головна
  • Новини
  • У Львівській школі №92 вчителька готується проводити уроки в дублянці

02.10.2018, 17:17

У Львівській школі №92 вчителька готується проводити уроки в дублянці

У Львівській школі №92, що у мікрорайоні Рясне-1, лише половину вікон поміняли на пластикові. Для повної заміни старих вікон потрібно 2, 5 млн грн.

До редакції Westnewsinfo звернулися батьки зі скаргами, що у школі №92 в кабінетах зі старими дерев’яними вікнами дуже холодно.

Щоб перевірити, чи є так насправді, ми навідалися до навчального закладу, поспілкувалися з директором, вчителями і з’ясували, яка температура в класах.

Директор закладу Михайло Ковтало розповів, що  гроші на заміну вікон у шкільному бюджеті нема. Ті 45% вікон від їхньої загальної кількості, що їх замінили,  то це коштом  батьків, коштом депутата Львівської обласної ради  Тетяни Бей (20 тис. грн) та за гроші, які школа виграла у міні-проектах. У кабінеті директора вікна пластикові.

Тобто, коштів, щоб замінити всі старі вікна, які натягають холод, нема. Щодо  стану дерев’яних вікон в школі, то всі вони заклеєні.

Прокоментувала  проблему вчителька англійської мови Валентина  Поліщук: «Минулого року я практично цілу зиму ходила в дублянці. Приміщення на першому поверсі холодні. Я говорила про цю проблему депутатам міської ради та просила поставити вікна. Виділяються кошти на концерти, ще на щось, а декілька сотень тисяч на кабінети,  щоб дітям було тепло, ніхто цим не переймається. Їм тепло, а діти хворіють».

Що ж до температури у класах, то вона 2 жовтня, за замірами журналістів, скрізь була однакова: 18-19 гадусів тепла. Додамо, що сьогодні у Львові вдень було 11 градусів тепла.  

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: