25.10.2018, 15:02

У Чернівцях підробляли відому італійську каву

Правоохоронці вилучили 30 тонн сировини та 15 тонн готової «кавової» продукції, повідомили в Управлінні захисту економіки в Чернівецькій області.

Оперативники Управління захисту економіки в Чернівецькій області, слідчі ГУНП області під процесуальним керівництвом прокуратури Чернівецької області викрили групу осіб, які організували підпільне виробництво фальсифікованої кави відомих брендів.

За результатами проведених заходів було встановлено, що до організації «бізнесу» причетні п’ятеро мешканців м. Чернівців.

Останні організували підпільний завод та три цехи. Три виробництва знаходилася на території Чернівців, одне – за його межами. Понад 15 працівників цілодобово здійснювали «виготовлення» фальсифікованої продукції. А саме, у великій тарі змішували дешеву каву з простроченою продукцією і в подальшому готову кавову суміш фасували у тару з логотипами торгівельних марок відомих брендів.

Реалізовували «каву» оптом і в роздріб як через торгівельну мережу, так і через мережу Інтернет.

Під час проведення санкціонованих обшуків у місцях виготовлення та зберігання кави, а також за місцем проживання «підприємців» правоохоронці вилучили 30 тонн сировини, 15 тонн готової «кавової» продукції, спеціальне обладнання для пакування та записи з «чорною» бухгалтерії.

Загальна вартість вилученого майна понад 5 мільйонів гривень.

Досудове розслідування триває.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: