04.02.2019, 20:53

У центрі Львова утворюється провалля

У центрі Львова, поруч з нашвидкуруч встановленими підземними контейнерами для сміття утворюється провалля.

Про це повідомляє Гал-інфо.

Не минуло двох місяців з початку експлуатації підземного контейнерного майданчика для збору твердих побутових відходів, як поруч почало утворюватись провалля. Наразі невідомо чи це звичайне просідання ґрунту через неякісно виконані роботи, чи це сталось внаслідок руйнування одного з контейнерів.

Нагадаємо, 26 грудня на пл. Соборній облаштували підземний контейнерний майданчик для збору твердих побутових відходів. Майданчик облаштовано відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради. Роботи виконало ТзОВ «Грінера Україна», яке є виконавцем послуг по збору і вивезенню ТПВ у Галицькому район.

Раніше влада Львова планувала встановити підземні баки для сміття за багатьма адресами: пр. Чорновола, 2, пл. Міцкевича, 8, пл. Ринок, вул. Валова, 29, вул. Вороного, 20, вул. Кн. Романа, 3, вул. Словацького, 18.

Однак згодом вирішили почати з пробного проекту на вул. Словацького, 18, але там виявили інженерні мережі. Отож, обрали пл. Соборну – навпроти ТЦ «Роксолана».

Додамо, що з власником ТОВ «Грінера Україна» є громадянин США Богдан Михалусь, який був позаштатним радником міського голови Львова Андрія Садового

Фото: Гал-інфо.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: