• Головна
  • Новини
  • Тимошенко пояснила директорці МВФ, чому ціна газ буде зменшена вдвічі

18.02.2019, 09:42

Тимошенко пояснила директорці МВФ, чому ціна газ буде зменшена вдвічі

Юлія Тимошенко пояснила директорці МВФ Крістін Лагард, чому ціна на газ для українців після виборів буде знижена принаймні вдвічі.

Про це повідомила прес-служба ВО "Батьківщина".

17 лютого в межах участі у заходах Мюнхенської безпекової конференції голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч із директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард. Сторони детально обговорили соціально-економічну ситуацію в Україні, перспективи економічного розвитку нашої держави та питання співробітництва між Україною та МВФ.

Юлія Тимошенко наголосила на «необхідності продовження співпраці з МВФ з урахуванням реальної ситуації в економіці та соціальній сфері, щоб питання макрофінансової стабільності та соціальної згуртованості, рівня життя українських громадян були збалансовані, а не в конфлікті».

Окремо йшлося про пріоритети та виклики на шляху впровадження реформ в Україні після президентських виборів. Під час Українського ланчу в межах Мюнхенського безпекового форуму Юлія Тимошенко заявила, що впевнена в тому, що переговори з МВФ триватимуть і завершаться ухваленням програми фінансування реформ, яка враховуватиме зниження ціни на газ для населення принаймні вдвічі.

Вона наголосила, що співпраця із Фондом є надзвичайно важливою для України. Але на умовах, які не шкодитимуть інтересам звичайних українців.

«Я не дозволю нікому брати ціни на газ монопольні, неринкові, які затверджені не ринком, а урядом, які мають 300% рентабельності. В той час, коли українці мають сьогодні середню заробітну плату 300 доларів на місяць і середню пенсію десь на рівні 65 доларів на місяць. І тому все буде збалансовано, галузь газова буде абсолютно прибутковою, навіть в цьому не сумнівайтеся», – запевнила лідер «Батьківщини».

«Жодного зобов’язання, яке я не змогла би виконати за перші півроку президентства, я як досвідчений політик на себе не беру», – наголосила Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, що 15-16 лютого Юлія Тимошенко та Григорій Немиря брали участь у заходах Мюнхенської безпекової конференції, яка проходить у м. Мюнхен (Німеччина).

Фото - зі сторінки Юлії Тимошенко у ФБ. 

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: