• Головна
  • Новини
  • Тимошенко порадила Луценкові піти у відпустку на час виборів

19.02.2019, 21:53

Тимошенко порадила Луценкові піти у відпустку на час виборів

Лідер партії "Батьківщина", кандидат у Президенти Юлія Тимошенко нагадала, що повідомила американській фірмі TwoPaths LLC про неможливість співпраці з лобістською компанією Avenue Strategies ще у квітні 2018 року.

Про це Тимошенко повідомила у своєму Facebook, коментуючи інформацію, що генеральний прокурор Юрій Луценко направив до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури заяву про її ймовірний злочин.

Про це пише Укрінформ.

"Читаю новини: Луценко доручив САП перевірити заяву про "імовірний злочин" Тимошенко. Хто не в курсі – йдеться про американських лобістів, які нібито працювали на мою користь. Події майже річної давнини! Навесні минулого року я дізналася про те, що хтось у США найняв лобістів для допомоги Україні і мені. 10 квітня 2018 року я звернулася до найнятої компанії з повідомленням про неможливість співпраці, оскільки контракт був укладений без мого відома і без моєї санкції", - зазначила лідер "Батьківщини", оприлюднивши також посилання на відповідне повідомлення на сайті своєї політсили.

Вона також порадила Луценку піти у відпустку на час передвиборчої кампанії.

Юлія Тимошенко: "У Порошенка і його ручної Генпрокуратури – істерика. За 44 дні до виборів, які вони програють.

Читаю новини: Луценко доручив САП перевірити заяву про «імовірний злочин» Тимошенко. Хто не в курсі – йдеться про американських лобістів, які нібито працювали на мою користь. Події майже річної давнини! Навесні минулого року я дізналася про те, що хтось у США найняв лобістів для допомоги Україні і мені. 10 квітня 2018 року я звернулася до найнятої компанії з повідомленням про неможливість співпраці, оскільки контракт був укладений без мого відома і без моєї санкції.

Шкода, що Генеральний прокурор не може зробити елементарний пошук в Гугл, перш ніж гучно заявляти про «злочини». В принципі, для цього не потрібна жодна вища освіта, не те що юридична.

Про всяк випадок викладаю для нього посилання на мою заяву річної давнини: https://ba.org.ua/yuliya-timoshenko-povidomila-amerikansku-…

Влада ніби нова, а методи – ті ж самі, що були в Януковича. Технології – відпрацьовані ще Манафортом. Навіть список закидів той самий 

Я би все-таки рекомендувала Юрію Віталійовичу дослухатися нашої дружньої поради і піти у відпустку на час виборчої кампанії. А то якось незручно виходить – він спочатку палко підтримує Петра Олексійовича на його висуванні, а потім одну за одною штампує висмоктані з пальця справи проти його головних конкурентів 

Ну нічого ж не вийде  Програєте – то програвайте достойно. Як в Європі, про яку ви палко промовляєте при першій-ліпшій нагоді".

Як повідомлялось рашіне, 15 лютого генеральний прокурор Юрій Луценко направив до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури заяву про ймовірний злочин лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко. Ідеться про кримінальні правопорушення, передбачені ч. 3 ст. 368-2 (незаконне збагачення) та ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України.

12 лютого "Центр протидії корупції" направив генпрокурору заяву про можливе вчинення злочину лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко. Активісти зазначали, що у лютому 2018 року американська фірма Two Paths LLС найняла піар-компанію Avenue Strategies Global LLC представляти інтереси Юлії Тимошенко. Усього йшлося про виплату 390 тис. доларів у 2018 році піарнику, який також обслуговував президента США Дональда Трампа.

При цьому у деклараціях Тимошенко не вказано статків, що відповідають витратам у 390 тис. дол. Відтак, незрозуміле походження грошей на послуги американських лобістів може свідчити про незаконне збагачення Тимошенко, вважають активісти.

Фото - 24tv.ua.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: