• Головна
  • Новини
  • Тимошенко, Гриценко, Садовий підписали Меморандум за чесні вибори

08.02.2019, 08:35

Тимошенко, Гриценко, Садовий підписали Меморандум за чесні вибори

Юлія Тимошенко та інші кандидати в президенти підписали Меморандум за чесні вибори та протидію фальсифікаціям на заклик громадських організацій.

Це відбулося у прямому ефірі програми «Право на владу» на 1+1, – повідомила прес-служба "ВО "Батьківщина".

Свої підписи під документом разом з Юлією Тимошенко поставили учасники програми Анатолій Гриценко, Андрій Садовий, Віктор Бондар, Олександр Шевченко.

«Це означає, що якщо ми об’єднаємо зусилля, то зможемо зібрати оригінали протоколів з печатками та підписами про підсумки виборів на кожній дільниці. Просто провести такий паралельний підрахунок голосів і спільно не допустити жодної фабрикації цих протоколів. І тоді фальсифікація не пройде в Україні», – наголосила лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко зазначила: їй прикро, що чинний президент свій другий термін сьогодні може лише купити.

Вона нагадала, що чесні вибори – це одна з цінностей ЄС та НАТО, за членство у яких сьогодні проголосував парламент. Проте, зауважила Голова партії, цінності наразі попрані главою держави та його оточенням.

Кандидат у Президенти навела приклади кричущих випадків брудних технологій, які заготували для людей президент та його штаб.

Юлія Тимошенко продемонструвала в прямому ефірі пакет документів, які роздаються так званими «волонтерами» Адміністрації Президента людям: «Особисте зобов’язання, яке змушують підписати за 1000 грн, що громадянин України підтримує зусилля Петра Порошенка у розбудові українській держави та має бажання сприяти його подальшій роботі на посту глави держави. І далі  забороняється йому працювати на інших кандидатів».

Лідер «Батьківщини» також розповіла про ще одну фальсифікацію – збільшення чинною владою реєстру виборців, так званих «мертвих душ».

І найбільш ганебним випадком Юлія Тимошенко назвала те, що в останні дні за ініціативою президента та його штабу зареєстрували кандидатом у президенти Тимошенко Юрія Володимировича (Тимошенко Ю.В.).

«Вони розраховують таким шахрайським способом забрати у мене відсотки», – сказала вона і обурилася тим, як принизливо бореться Порошенко.

«Ми жодного разу ніколи не займалися і не займатимемось такими справами. Ми публічно збираємо ці дані і передаємо в МВС. У нас є всі можливості запобігти цим фальсифікаціям», – наголосила політик.

Вона звернула увагу на те, гроші, за які підкуповують виборців, 5 років збирали з країни.

Юлія Тимошенко показала декларації Петра Порошенка, які свідчать про те, що в той час, коли Україна увійшла в десятку найбідніших країн світу, статки президента за один рік  (з 2017 до 2018 року) збільшилися у 83 рази. І частину статків Порошенко заробив на тому, що давав свої гроші під відсотки Україні під час війни, обурилася Голова партії.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: