• Головна
  • Новини
  • Саакашвілі: Мене використали для пропаганди проти Тимошенко

08.12.2018, 13:01

Саакашвілі: Мене використали для пропаганди проти Тимошенко

В ефірі ZIKу вийшов перший випуск передачі "Джокери. Кандидати в президенти", яку вів екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі.

Випуск миттєво став скандальним, оскільки Саакашвілі заявив, що його ім'я використовували для пропаганди.

Перший ефір передачі був присвячений Юлії Тимошенко, і лідера президентської гонки в ній представили не в найкращому світлі. Після того, як в соцмережах здивувалися настільки жорсткому випуску, політик на своїй сторінці в Facebook повідомив, що канал ZIK все змонтував і використав його ім'я для пропаганди.

"Спочатку мені запропонували зробити цикл, в якому ми б докладно і об'єктивно розібрали всі плюси і мінуси кандидатів на пост президента. Зйомки з моєю участю проводилися в кінці серпня в Австрії. Однак той відеоряд і закадровий текст, який вийшов в підсумковій версії, абсолютно не відповідає ні первісній ідеї циклу передач, ні моїй думці про кандидата. Це швидше схоже на одностороннє і незбалансоване висвітлення постаті кандидата в президенти, ніж на об'єктивний аналіз його плюсів і мінусів ", - написав Саакашвілі.

Тепер же він вимагає взагалі зняти програму з ефіру.

"У зв'язку з тим, що люди сприймають мене як співавтора цього циклу передач, я вимагаю телеканал ZIK зняти його з ефіру, або перемонтувати його так, щоб виключити мою участь в ньому. Я не дозволю використовувати моє ім'я для пропагандистських маніпуляцій. Також я вимагаю перестати рекламувати телепроект таким чином, щоб у людей складалося відчуття, ніби-то саме я його автор ", - обурився Саакашвілі.

Відзначимо, що Тимошенко і Саакашвілі багатьма вважаються якщо не союзниками, то вже точно не ворогами. Зокрема, вона допомагала йому в прориві через польсько-український кордон. Крім того, ніхто з них не критикував публічно іншого.

Проект "Джокер" телеканалу ZIK виходить з весни 2018 року. У минулому сезоні програма була присвячена дослідженням бюджетів партій України. Попередньою ведучою була Севгіль Мусаєва.

Strana.ua

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: