• Головна
  • Новини
  • Президент Академії наук Борис Патон назвав свого кандидата

20.02.2019, 09:08

Президент Академії наук Борис Патон назвав свого кандидата

"Я послідовно підтримував і підтримую Юлію Володимирівну Тимошенко та сподіваюся, як і мільйони українців, що країна матиме гідного президента".

Про це президент Національної Академії наук, Герой України, член Академії наук Борис Патон повідомив кореспонденту UAINFO:

"З Юлією Володимирівною Тимошенко ми народилися в один день – 27 листопада – під промовистим знаком Стрільця. Це означає – весь час у боротьбі, в постійному русі і пошуках!

І в цьому – ми дуже схожі. Бо наша формула життя – працювати на межі сил і людських можливостей, без права на помилку і відпочинок, брати відповідальність у тяжку годину, а не уникати її. Весь час усвідомлювати, що за тобою стоять люди, які на тебе сподіваються, бачать в тобі опору та підтримку, і ти не маєш права їх підвести. Така висока моральна планка загартовує, стає світоглядом.

А ще Юлія Володимирівна вміє вести за собою людей, запалюючі великі маси своїм прикладом.

Вона не падає духом. Після тяжких випробувань піднімається і йде далі. На таке здатні не просто сильні, а дуже сильні духом особистості. А інакше велику справу не зробиш.

Я ціную в ній рідкісну якість керівника високого рангу: біля неї ростуть, а не страждають, а тому тішить те, що поруч із нею – дуже багато молоді, яка отримує чудові життєві університети.

А ще імпонує те, що в неї дуже розвинена інтуіція, відчуття перспективи. Вона намагається скрізь опиратися на науку. Коли була прем'єр-міністром, на кожному засіданні Академії наук мала слово, як рівноправний член уряду, ми відчували справжню підтримку. А сьогодні вчені змушені виходити на мітинги і пікети, щоб донести свою думку нагору.

А тому я послідовно підтримував і підтримую Юлію Володимирівну Тимошенко та сподіваюся, як і мільйони українців, що країна матиме гідного президента".

Фото - livejournal.com. 

 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: