• Головна
  • Новини
  • Порошенко найняв кримінальних авторитетів 90-их, щоб боротися з Тимошенко

18.02.2019, 16:48

Порошенко найняв кримінальних авторитетів 90-их, щоб боротися з Тимошенко

З подачі Банкової тітушки їздять Україною, влаштовуючи безлад і провокації. Про це пише сайт Кримінал.UA. 

 
Так, 7 лютого близько 150 активістів політичної партії «Братство» та організації «Традиції і порядок» пікетували Житомирську обласну раду – виламували двері, били скло, кидали димові шашки. 20 молодиків увірвалися до сесійної зали і влаштували бійку з депутатами. Як потім з’ясувалося, «активісти» приїхали трьома автобусами з Києва. Тітушок супроводжував Дмитро Корчинський, лідер політичної партії «Братство». Покидати сесійну залу Житомирської ОДА професійним «протестувальникам» довелося примусово і з бійкою. Цього ж дня вони закидали шашками офіс «Батьківщини» у Житомирі. Поліція розпочала 2 кримінальних провадження проти представників «Братства» та «Традиції і порядок» за хуліганські дії.
 
8 лютого під час виступу Юлії Тимошенко у м. Біла Церква активісти С-14 кидали димові шашки у натовп під час мітингу. 9 лютого відбулися провокації у Києві, які закінчилися жорсткими сутичками біля Подільського райвідділу Нацполіції. Поліція затримала 40 представників С-14, вилучивши травматичні пістолети, ножі, газові балончики та пляшки із зеленкою. Провокатори спершу намагалися влаштувати безлад під час виступу опозиційного лідера, а пізніше штурмували РВВС, вимагаючи повернути їм відібрану зброю.


Поліція затримала 40 представників С-14

Хто прикривається патріотичною назвою «Братство»?

Політична організація «Братство», а також С-14, «Традиції і порядок» – відомі тітушки, яких сьогодні щедро фінансує штаб Порошенка. На кону президентські вибори, і Петро Олексійович не гребує жодними засобами, щоб утримати пригріте крісло.

«Братство» від початку називали українським Ку-клус-кланом і підозрювали у нападах та побитті іноземців. Ім’я її лідера Дмитра Корчинського тісно пов’язували тоді з іменем убивці Василя Стуса – Віктора Медведчука та його партією СДПУ(о). Зокрема, у «темниках Медведчука» у березні 2004 року були вказівки висвітлювати у ЗМІ акції «Братства», коментарі Кучми та Януковича, але ігнорувати опозиційні виступи помаранчевих сил. Перед президентськими виборами 2004 року партію Корчинського використовували для дискредитації «помаранчевої» опозиції.


Провакація з грейдером 1 грудня 2013 на вул. Банковій з Корчинським та Порошенко

Подвиги «Братства» в АТО: мародерство та знущання з мирного населення

У перші дні євромайдану «Братство» змінило проросійський вектор, влаштовуючи заколоти за «євромайбутнє України». Радикали Корчинського стали першими штурмовиками майдану, які розхитувати ситуацію. Згодом вони воювали в АТО у складі батальйону «Шахтарськ», який вже за кілька місяців був розформований через мародерство. Є численні факти, як бійці з батальйону грабували, відбирали техніку та знущалися з мирного населення.

Після закінчення гарячої пори на Донбасі, братки взялися за старе. «Активістів» Корчинського зазвичай використовують для рейдерського захоплення підприємств, відбивання власності та наїздів на бізнеси. Так, у кінці вересня 2018 року вони захопили столичний університет «Україна», у липні – київський державний завод «Електронмаш», у березні 2018-го Корчинський «наїхав» на канал «ЗІК» (а перед тим на неугодний Порошенку телеканал NewsOne).


Березень 2018-го Корчинський по замовленню Порошенко «наїхав» на канал «ЗІК»

«Братством» на Житомирщині керує кримінальний авторитет Москва

Очільник обласної партійної організації «Братство» на Житомирщині Ігор Фадєєв – відомий кримінальний авторитет на прізвисько «Москва». Він був членом кількох найжорстокіших банд України в 90-х, а нині – діючий член злочинного угрупування Татарина, по суті злодій у законі.

 
Кримінальний авторитет 90-х "Москва" - Фадєєв Ігор Геннадійович

«Москва» – росіянин, уродженець міста Ульяновськ (народився 19 червня 1958 року). Раніше був засуджений за статтею 206 (частина 2) на 2,5 роки. 

З 1990 до 1992 року Фадєєв був бригадиром організованого злочинного угруповання Ігоря Ткаченка (прізвисько «Череп»). Після арешту Ткаченка він очолив угруповання. Банда Ткаченка виникла в 1988 роцi з молодіжно-спортивних угрупувань. За інформацією правоохоронних органів, вона займалося рекетом таксистів, валютників, фарцовщиків і повій, які працювали біля готелів «Русь», «Дніпро», «Москва» й «Україна» у Києві. Крім того, здійснювали крадіжки, розбійні напади, викрадали автомобілі.

«Череп» та «Москва» підготували групу «наперсточників», які працювали на Хрещатику та прилеглих районах. Для підготовки бойовиків члени злочинного групування створили боксерський клуб «Бойові рукавички». За інформацією правоохоронців, Фадєєв також мав зв’язки у кримінальних колах Росії й використовував бойовиків з Казані й Ульяновська.

У досьє зазначено, що в цей час злочинне угрупування «Черепа» відзначалося «особливою жорстокістю і цинізмом». Є інформація, що члени банди відсікали своїм жертвам голови.

Фадєєв став заступником «Черепа» наприкінці 1980-х. У 1993 році Ткаченко потрапив за ґрати: його депортували в Україну. Він сидів до 1997 року, в цей час «Москва» очолював його організоване злочинне угрупування.

У 1996 році прокуратура Києва за матеріалами Управління боротьби з оргзлочинністю Києва порушила кримінальну справу за статтями 17, 93, 69 Кримінального кодексу України щодо Фадєєва, його подільників Янчука, Пузiкова, Карпінського та інших (загалом заарештували 18 осіб). Вони підозрювалися в організації замаху на голову Старокиївської райради Селiванова. 25 червня 1994 року під автомобіль Селіванова кинули гранату «РГД-5». Внаслідок вибуху голова райради був поранений у плече та ногу, а водій отримав поранення обох ніг. Поплічникам Фадєєва дали від 5 до 14 років позбавлення волі. Однак «Москву», якого звинуватили в організації банди, київський міський суд виправдав.

Вирок у справі Фадєєва, в частинi статті 86-2 Кримінального кодексу України скасував Верховний суд. Кримінальну справу направили на додаткове розслідування, яке було припинено за статтею 206 частина 1 КПК України. «Москву» оголосили в міждержавний розшук.

Фадєєва судили у Росії, Бельгії, але виправдали в Україні. Є різні версії про те, як йому вдалося вийти сухим із води навіть у резонансних справах. Досвідчені оперативники кажуть, що Москва, судячи з усього, співпрацював з СБУ, зливаючи важливу інформацію про «своїх». Зв’язки кримінального авторитета з службою безпеки, певно, допомогли йому із кар’єрою в МВС.

Після революції на Майдані Фадєєв увійшов до складу Атестаційної комісії МВС. Однак атестувати поліцейських йому не пощастило: через публікації журналістів та волонтерів, які швидко розібралися, ху із ху, братка виключили з атестаційного комітету Житомирської нацполіції. Щоправда, Ігор Фадєєв показував журналістам довідку про несудимість і наполегливо доводив, що він – не кримінальний авторитет.

Ось такі люди сьогодні пікетують місцеві ради та виступи опозиційних сил, вимагаючи «справедливості». Штаб Петра Порошенка не гребує жодними методами і засобами. Щоб підняти практично безнадійний рейтинг, до роботи залучили тітушок та вершки кримінального суспільства.
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: