• Головна
  • Новини
  • Партія «Сила людей» закликала Гнапа зняти свою кандидатуру

07.02.2019, 21:07

Партія «Сила людей» закликала Гнапа зняти свою кандидатуру

Партія «Сила людей» закликала свого представника на президентських виборах Дмитра Гнапа відмовитися від участі у виборах через те, що він не перерахував у 2015 році отримані редакцією «Слідство.Інфо» 15 тисяч євро на потреби армії.

Відповідну заяву оприлюднили народні депутати Остап Єднак та Наталія Веселова, повідомляє Громадське.

«Сьогодні проявилися факти, які дискредитують та компроментують кандидата від політичної партії «Сила людей» в президенти України Дмитра Гнапа з тим, як він розпорядився коштами, які він взяв публічне зобов’язання надати на підтримку армії у 2015 році. Ми вважаємо пояснення кандидата неприпустимими і такими, що не задовільняють нас», — наголосив Остап Єднак.

За його словами, ця поведінка «не відповідає цінностям та принципап нових стандартів, яку намагається сповідувати «Сила людей».

«Ми закликаємо Дмитра Гнапа відкликати свою кандидатуру з посади кандидата в президенти від політичної партії "Сила людей", ми хочемо вибачитися перед нашими виборцями та симпатиками», — зазначив депутат.

Громадське намагалось зв'язатись із Дмитром Гнапом для отримання коментара, однак він не відповідав на дзвінки.

Нагадаємо, 7 лютого стало відомо, що Дмитро Гнап у 2015 році не перерахував отримані редакцією «Слідство. Інфо» 15 тисяч євро на потреби армії. Гроші редакція отримала в рамках премії «Вільна преса Східної Європи-2015» за сприяння розвитку незалежної журналістики.

Сам Гнап заявив, що 2 тисячі євро редакція перерахувала «роті розвідників, які стояли під Артемівськом». Ще 3 917 євро він витратив на поточні потреби проекту «Слідство. Інфо», однак залишок, 9 087 євро, Гнап з невідомих причин залишив на своєму рахунку і тепер пообіцяв перерахувати на рахунок «Слідства.Інфо». Причини того, чому він не перерахував кошти у 2015 році, Гнап не назвав.

2 лютого Дмитро Гнап зібрав близько 3 мільйонів гривень для реєстрації кандидатом у президенти. Його висунула кандидатом партія «Сила людей».

Нагадаємо, у червні минулого року журналіст-розслідувач Дмитро Гнап оголосив, що іде в політику.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: