• Головна
  • Новини
  • На Рівненщині замовили будівництво 8 футбольних міні-полів

13.02.2019, 21:22

На Рівненщині замовили будівництво 8 футбольних міні-полів

До кінця 2019 року на території Рівненської області побудують щонайменше 8 спортивних майданчиків зі штучним покриттям для гри у міні-футбол.

Про це свідчать дані ProZorro, передає УНН.

Спортивні майданчики буде зведено у м. Здолбунів, с. Більська Воля Володимирецького району, с. Колки Дубровицького району, с. Березове Рокитнівського району, с. Кухче Зарічненського району, с.Борове Зарічненського району, смт Рафалівка Володимирецького району та в смт Клесів Сарненського району.

Згідно з умовами договорів, укладених між замовниками тендерів та переможцями, будівництво футбольних міні-полів буде завершене до 26 грудня 2019 року.

Крім того, до кінця року у с. Залужжя Дубровицького району реконструюють спортивний майданчик зі штучним покриттям для гри у міні-футбол.

Як повідомляло видання, за рік, за підтримки Федерації футболу України, по всій країні вдалося побудувати і реконструювати близько тисячі міні-майданчиків для футболу.

Раніше у ФФУ повідомили, що ставлять собі за мету появу в Україні до 2020 року близько 2500 нових футбольних майданчиків, а також ще 50 стадіонів.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: