06.02.2019, 10:20

На хабарі зловили посадовців рибного господарства

За сприяння в погодженні документів керівництво Управління Державного агентства рибного господарства Львівщини отримали 28 000 гривень.

Про це повідомила прес-служба поліції Львівщини.

Отож, працівники управління захисту економіки області спільно з прокуратурою Львівщини 4 лютого викрили схему незаконного збагачення, організовану керівництвом Управління Державного агентства рибного господарства у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, посадові особи вимагали у суб’єкта господарювання неправомірну вигоду за сприяння у погодженні розробленого науково-біологічного обґрунтування та режиму діяльності спеціального товарно-рибного господарства на водоймі площею у понад 150 га, розташованій в одному з районів Львівщини. Після одержання винагороди у 28000 гривень було викрито начальника управління та начальника одного із відділів.

Зазначені посадовці затримані в порядку ст. 208 КПК України. Їм  повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Додадо, що наразі Держрибагентство очолює Бєлов Ярослав Сергійович.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: