13.01.2019, 21:48

На довиборах на Львівщині перемогла "Батьківщина"

Сьогодні, 13 січня, на дільницях Меденицької селищної ОТГ (Дрогобицький район) та Лопатинської селищної ОТГ (Радехівський район) під час повторного голосування на виборах рад цих ОТГ перемогли, за попереднім підрахунком, кандидати від ВО «Батьківщина».

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина".

Отож, на дільницях Меденицької ОТГ та Лопатинської ОТГ відбулося переголосування між кандидатами в депутати, які на виборах до місцевої ради 23 грудня 2018 року отримали однакову кількість голосів виборців. Відтак, за попередніми результатами, кандидат у депутати від ВО «Батьківщина» Микола Прокулевич переміг свого суперника від БПП у Лопатині, а «батьківщинівець» Тарас Процайло переміг суперника від ВО «Свобода» у Меденичах.

Голова «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк зазначив, що нині ВО «Батьківщина» вкотре підтвердила свої лідерські позиції серед усіх політичних сил в області.

«В підсумку під час останніх виборів до рад ОТГ ВО «Батьківщина» на Львівщині отримала беззаперечну перемогу. Наші кандидати отримали майже 30% підтримки серед переможців за партійною приналежністю», – наголосив Михайло Цимбалюк.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: