• Головна
  • Новини
  • Міськрада Рави-Руської виступила проти гомосексуалістів

03.02.2019, 13:58

Міськрада Рави-Руської виступила проти гомосексуалістів

Влада Рави-Руської вирішила звернутись до керівництва держави щодо захисту інституції сім’ї в Україні. Відповідне рішення ухвалили депутати Рава-Руської міської ради на засіданні XLI сесії 14 грудня.

Про це йдеться у №1 (113) газети “Прикордоння”.

У зверненні до Президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради, Ради національної безпеки і оборони депутати висловили занепокоєння «невизначеністю з державною стратегією розвитку та підтримки сім’ї». Така стратегія, на думку депутатів, «повинна базуватися на традиційних для України духовно-моральних християнських цінностях і природному розумінні сім’ї як законного союзу чоловіка та жінки, які народжують і виховують дітей».

Равські депутати звернули увагу на те, що «держава надає пріоритетну увагу лише штучно створеній проблемі так званої дискримінації людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією» і разом з тим сироти, діти-інваліди та діти з особливими потребами, матері-одиначки, неповні сім’ї, не можуть повноцінно реалізувати свої конституційні права на лікування, навчання, житло, соціальний захист, гідний життєвий рівень.

Міська влада Рави-Руської закликала керівництво держави відмовитись від прийняття законів та вчинення дій, які, на її думку, загрожують захисту і розвитку інституту сім’ї. Зокрема, «заборонити пропаганду різних видів девіантної статевої поведінки, у тому числі у формі так званих «маршів рівності», «прайдів», «гей-парадів», «фестивалів квір-культури» тощо. Ухвалити Закон України «Про заборону пропаганди гомосексуалізму».

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: