08.02.2019, 08:12

Львівська залізниця - найбільший платник податків

Упродовж 2018 року до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 13,5 млрд грн податків, зборів та платежів, що на 2,6 млрд грн або 23,7 % більше надходжень 2017 року.

Про це 7 лютого під час звіту розповів директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків, - повідомив прес-служба Львівської ОДА

«Найбільшим платником податків, тобто той, який дає найбільш суттєву суму, є Львівська залізниця, як в частині пасажирських перевезень, так і вантажних. Тішить те, що у 20-ці найбільших платників податків значно більше є представників реального сектору економіки. Також тішить, те що ряд таких ключових платників податків у минулому році мали хорошу динаміку. Серед них варто відзначити ТЗОВ «Електроконтакт Україна», «ПП «Західний Буг» та ряд інших платників податків»,- розповів Олег Демків.

До найбільших платників податків Львівщини також увійшли ТзОВ «Леонi Ваерiнг Системс УА ГмбХ», ТзОВ «ОККО-Рiтейл»,  ПАТ «Львiвобленерго», ТОВ «Бадер Україна», ТзОВ ТВК «Львiвхолод», ТОВ «Фуджiкура аутомотiв Україна-Львiв»,  філія «УМГ «Львівтрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз», ПАТ «Львiвгаз», фiлiя «Пасажирська компанiя» ПАТ «Українська залiзниця», ТзОВ «Агро ЛВ Лiмiтед».

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: