04.02.2019, 19:06

Хто збирає ваші персональні дані для схеми Петра?

"Хто збирає ваші персональні дані для схеми Петра?". Про це пише спільнота у ФБ Петро Incognito.

Це відповідь на резонансну інформацію, що команда Порошенка під видом соцопитування за ЄС і НАТО збирає персональні дані тих, хто за Порошенка, чіпує їх для майбутньої ідентифікації, щоб потім запропонувати винагороду за правильне голосування.

Петро Incognito: "Починаємо знайомити вас з людьми, чиїми руками Порошенко реалізовує тотальну скупку голосів на президентських виборах.

Усі персональні дані мережі купців Петра так званих “секторальних”, “дільничих” та “будинкових” “чіпує” (надає спеціальні QR-коди) фірма – ТОВ “Дірект Технолоджі”. А підконтрольна вона Валентину Калашнику, якого ще у 2011-му році обрали головою Громадської Ради при Державній службі з питань захисту персональних даних. Також він є співзасновником громадської ініціативи “За гармонізацію законодавства про захист персональних даних”.

Саме так: людина, котра мала б захищати персональні дані громадян, обробляє їх та здає штабу Порошенка (фактчекінг в додатку)!

Цікаво, що Валентин Калашник, у листопаді минулого року, під час запуску проекту скупки голосів, вийшов із фірми-засновника (бенефіціара) ТОВ “Дірект Технолоджі”, замінивши себе сестрою Ярославою Але при цьому, він досі залишається ще й президентом Української Асоціації Дірект Маркетингу (УАДМ).

Як працює система: 
1) Старший виборчого округу підшуковує “секторальних”, а ці далі “дільничих”, а ті, в свою чергу, - “будинкових”, котрі і повинні надати списки тих, хто готовий продати свій голос Порошенку. Робиться це все під видом збору підписів за підтримку тих чи інших ініціатив (як-то вступ в НАТО, ЄС…).

2) Кожен, хто потрапляє в цю систему та надає свої персональні дані, отримує на пошту лист від ТОВ “Дірект Технолоджі” з присвоєнням індивідуального “QR-коду”, інструкцію до дій та територію для роботи.

3) Спеціальні “кол-центри” (детальніше про них в наступних публікаціях) обдзвонюють “однодумців” та запрошують в офіси, де представники “команди Порошенка” зчитують у них QR-коди.

4) Після верифікації в системі кожен купець стає членом великого угрупування однодумців-фальсифікаторів та отримує свою винагороду, в залежності, від місця у системі. А ще він щиро сподівається, що його оминуть каральні статті кримінального кодексу.

Далі буде…".

 

 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: