• Головна
  • Новини
  • Фонд «Повернись живим» збирає гроші на соціальну рекламу

16.02.2019, 10:32

Фонд «Повернись живим» збирає гроші на соціальну рекламу

Фонд «Повернись живим» запустив у всіх обласних центрах України соціальну рекламу у вигляді цьогорічного календаря «Військовий словник», на друк якої потрібні гроші.

Фонд «Повернись живим»: «Рівне! Чернівці! Вінниця! Івано-Франківськ! Цей пост-прохання, в першу чергу, для вас.

Майже п’ять років фонд «Повернись живим» разом із небайдужими українцями бореться з російською агресією на Донбасі. Чи важко це? Так, дуже важко. Але ми, як і ви, попри всі складнощі, продовжуємо «лупати сю скалу».

З часом нагадувати мирним містам, що вони мирні тільки тому, що хтось зараз ризикує собою на передовій, отримує поранення і віддає за Україну життя, стає все складніше. Але ми не здаємося. Інформаційна війна у соцмережах, через наш власний сайт і через ЗМІ – верхівка айсбергу. І ця верхівка, на жаль, працює лише для тих, хто хоче прочитати, для тих, хто хоче відчути та допомогти. Проте цього замало. Ми хочемо, щоб про наших хлопців, про наших дівчат, просто про те, що війна триває, знали й ті, хто не хоче читати, не хоче відчувати і допомагати.

Саме тому фонд запустив у всіх обласних центрах України соціальну рекламу у вигляді цьогорічного календаря «Військовий словник». Дніпро та Херсон вже розмістили сітілайти з нагадуванням про те, що війна калічить навіть слова. Ми також ведемо перемовини з міськими радами Житомира, Тернополя, Ужгорода, Львова і Тернополя. А ще є Рівне, Чернівці, Вінниця і рідний для нашого редактора Івано-Франківськ. Міські ради цих міст згодні посприяти розміщенню соціальної реклами на безоплатній основі, але друк макетів все-таки коштує грошей.

Фонд має прозору звітність, тому жодної копійки з тих, що були зібрані на безпосередню допомогу на передовій, не буде витрачено, щоб покрити вартість друку. Тому ми звертаємося до жителів Рівного, Чернівців, Вінниці та Івано-Франківська! Народ, у ваших містах або поруч із ними знаходяться ППД бойових бригад. Допоможіть нам оплатити друк для сітілайтів з «Військовим словником», щоб про війну пам’ятали навіть ті, хто «втомився» і «не слідкує за новинами».

Ми не ставимо перед собою мету розмістити у кожному місті 100 чи, скажімо, 200 сітілайтів. Але будемо вдячні за будь-яке сприяння.

Вартість друку макетів:
Чернівці: 3 300 гривень;
Івано-Франківськ: 630 гривень;
Вінниця: 1200 гривень;
Рівне: 630 гривень.

Робіть перекази на наші реквізити із позначкою «війна калічить» 

Дякуємо! Команда фонду «Повернись живим»

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: