12.02.2019, 12:27

Факультет журналістики ЛНУ хоче Крупського за декана

На факультеті журналістики ЛНУ ім. Івана Франка відбулися вибори декана. Більшість присутніх на зборах працівників факультету проголосували за професора Івана Крупського.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив один з викладачів Ігор Полянський.

Претендентів на посаду було двоє, - професор Іван Крупський та професор Борис Потятиник. Голоси розподілилися 53 проти 26 відповідно.

Голосування трудового колективу має дорадчий характер. Остаточне рішення за Вченою радою факультету, яка збереться 19 лютого.

Іван Васильович Крупський народився на Львівщині, в місті Самборі.

Навчався на факультеті журналістики Львівського університету. Працював у різних засобах масової інформації: редактором багатотиражної газети Університету „За радянську науку”, завідувачем відділом обласної газети, завідувачем редакції історико-філологічної літератури видавничого об’єднання „Вища школа” при Львівському університеті.

Після того, як тривалий час попрацював у різних ЗМІ, переходить на викладацьку роботу на факультет журналістики, де спочатку захищає кандидатську, а відтак і докторську дисертації. Стає доктором наук, професором.

Є автором чи співавтором більш ніж 200 наукових та понад 400 газетно-журнальних публікацій, більше 10 монографій та навчальних посібників.

Під його керівництвом захищено 10 кандидатських дисертацій. Протягом кількох років був членом експертної ради ВАК з журналістики.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: