18.04.2018, 13:53

Де відпочити у Рівному: 10 приголомшливих місць

Відкривати Рівненщину і не побувати в обласному центрі – ні-ні, негоже!

У Рівному існує чимало атракцій, забав, а ще можна просто відвідати затишний парк.

Музеї, театри, атракціони та розважальні центри – прошу дуже!

Парк Молоді або по-молодіжному “Лебединка”  розташований поблизу тодішнього палацу Любомирських біля річки Устя – позаду ТРЦ “Злата Плаза”. Зараз тут відроджують історію і, цілком можливо, що згодом залишки замку Любомирських стануть новою туристичною родзинкою міста.

Озеро розташоване на території парку Молоді, що на розі вулиць Короленка і Драгоманова. Треба перейти алею кованих скульптур, що за ТЦ “Злата Плаза”, і Ви на місці!


Улас Самчук: пам’ятник співцю Волині. Фото в обіймах Уласа Самчука – обов’язковий елемент турпрограми. Пам’ятник можна знайти за адресою площа Театральна, 1 що обабіч музично-драматичного театру. Тут навесні розквітають сакури.


Музей сонячного каменя. Рівненський Музей бурштину відкрили 2010 року. Вік окремих експонатів може сягнути 40 мільйонів років, а застиглі у бурштині комахи жили понад 10 мільйонів років тому.

Музей працює з 10:00 до 18:00. Адреса: вул. С.Петлюри, 17.


Краєзнавчий музей у Рівному поєднує окремі відділи: природи, історії, етнографії та мистецтва. Тут колись була чоловіча гімназія, а дітей навчали Микола Костомаров і Пантелеймон Куліш.

Розташований музей на вулиці  Драгоманова, 19. Треба перейти алею кованих скульптур, позаду ТЦ “Злата Плаза”,  і Ви вийдете до входу будівлі.


Парк культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка. У центральному парку Рівного ростуть унікальні й рідкісні рослини, а вік окремих дерев налічує 150-200 років, Тут приємно відпочити від щоденної метушні у затишку на свіжому повітрі. 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: