05.04.2019, 17:32

В Швейцарії чекають більше туристів з України

Найпопулярнішими місцями проживання українців минулого року стали Женева, Цюріх, Санкт-Моріц, Базель і Церммат.

Кількість туристів з України в Швейцарії цього року може збільшитися на 20% - до 35 тис. осіб.  Про це повідомив Уніан директор з ринків Офісу по туризму Швейцарії Федеріко Соммаруга в ході виступу в посольстві Швейцарії.

"Ми очікуємо зростання потоку туристів з України в цьому році на 20%. Це приблизно 35 тис. туристів. У 2018 році Швейцарію відвідали 28 тисяч українців. Порівняно з 2017 роком зростання склало 25%», - сказав він. Також, Саммаруга повідомив, що найпопулярнішими місцями проживання українців в минулому році стали Женева, Цюріх, Санкт-Моріц, Базель і Церммат.

При цьому він підкреслив, що найбільший потік туристів з України зафіксований в січні. Зазначимо, раніше посол Швейцарії в Україні Гійом Шойрер розповів, як можна бюджетні відпочити в цій мальовничій країні.

 

Кількість туристів з України в Швейцарії цього року може збільшитися на 20% - до 35 тис. осіб. Читайте такожПалац і захоплюючі краєвиди: подорож в містечко До на півдні Швейцарії Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив директор з ринків Офісу по туризму Швейцарії Федеріко Соммаруга в ході виступу в посольстві Швейцарії. "Ми очікуємо зростання потоку туристів з України в цьому році на 20%. Це приблизно 35 тис. туристів. У 2018 році Швейцарію відвідали 28 тисяч українців. Порівняно з 2017 роком зростання склало 25%», - сказав він. Також, Саммаруга повідомив, що найпопулярнішими місцями проживання українців в минулому році стали Женева, Цюріх, Санкт-Моріц, Базель і Церммат. При цьому він підкреслив, що найбільший потік туристів з України зафіксований в січні. Зазначимо, раніше посол Швейцарії в Україні Гійом Шойрер розповів, як можна бюджетні відпочити в цій мальовничій країні.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/tourism/news/10506330-v-shveycariji-chekayut-bilshe-turistiv-z-ukrajini.html
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: