• Головна
  • Новини
  • Тимошенко - Порошенку: Раджу вам не ставати частиною чужого шоу

12.04.2019, 13:33

Тимошенко - Порошенку: Раджу вам не ставати частиною чужого шоу

Очільниця "Батьківщини" Юлія Тимошенко, яка на виборах президента у 2019 році зайняла третє місце, записала звернення до кандидатів на пост глави держави Володимира Зеленського та Петра Порошенка після "телефонних дебатів" між ними напередодні.

Відповідний ролик Тимошенко опублікувала у Facebook.

"Я побачила руйнацію статусу посади президента. Я побачила приниження української держави. Я думаю, так само як і я, мільйони українців це бачити не хотіли", - описала Тимошенко свої враження після телефонної розмови Зеленського і Порошенка в ефірі "1+1".

"Хочу звернутися до Петра Олексійовича. Я знаю, що частина людей у країні вірить в те, що Ви зробили частину добрих справ для нашої держави і тому, в цей важкий для Вас час, раджу вам не ставати частиною чужого шоу, тримати президентську планку і як би важко не було - захистити статус  посади президента і статус держави", - сказала вона Порошенку.

Звернулась Юлія Тимошенко і до Володимира Зеленського: «Якщо ви мрієте обійняти цю посаду, бережіть гідність і честь цієї посади. Не треба навколо неї влаштовувати бої. Не треба нищити честь і гордість президентського статусу».

Як наголосила Голова партія, вибори минуть, а нам разом жити в одній країні.

«Залишаймося людьми. Це найменше, що ми можемо зробити для України», – додала вона.

Юлія Тимошенко переконана: в нашої країни все буде добре, як би вибори не закінчились, і ми всі дбатимемо про це і служитимемо цьому.

«Давайте з честю вийдемо з цієї конкурентної боротьби», – підсумувала політик і побажала всім, щоб це все швидко завершилось і всі, зокрема і її команда, перейшли до відродження України.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: