• Головна
  • Новини
  • Понад 60 дорожників на Львівщині вручну розчищають громадські зупинки і знаки від снігу

02.02.2023, 12:15

Понад 60 дорожників на Львівщині вручну розчищають громадські зупинки і знаки від снігу

Станом на ранок 2 лютого проїзд транспорту автомобільними дорогами у Львівській області забезпечений

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Львівській області.

"Інтенсивний снігопад у лютневі дні та ночі додали чимало роботи дорожникам. Весь цей час дорожні служби Львівщини приведені у посилений режим роботи. На основних трасах області цілодобово працюють понад сотню дорожньої техніки. Проїзну частину доріг розчищаємо від "снігової каші" та обробляємо покриття протиожеледними матеріалами. Покриття доріг чорне мокре, місцями засніжене. Температура повітря сягає нижче 0 градусів, у гірській місцевості холодніше. Подекуди спостерігаються атмосферні опади у вигляді снігу та мокрого снігу. Такі погодні умови сприяють утворенню зимової слизькості, однак підрядні організації завчасно обробили дорожнє покриття піщано-соляною сумішшю", - написали у відомстві.

Також там зазначили, що особливу увагу приділяють ділянкам доріг з підвищеною аварійністю, на поворотах, підйомах та спусках, на під’їздах до населених пунктів та пішохідних переходів, на мостах та шляхопроводах, на підходах до міжнародних пунктів пропуску.

"Крім цього, робітники дорожніх служб вручну розчищають зупинки громадського транспорту, естакади та дорожні знаки від налипання снігу. Для цього задіяно понад 60 робітників", - додають у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

У службі звертають увагу водіїв на необхідність надавати перевагу в русі дорожній техніці, яка продовжує працювати на автошляхах з метою забезпечення належного проїзду автомобільного транспорту. А водіям великогабаритного транспорту радять користуватися майданчиками для відстою, розташованих вздовж державних доріг.

Для функціонування дорожнього господарства продовжує роботу єдиний контакт-центр: +38 067 400 60 80.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: