20.03.2019, 14:50

О 23:50 настане весняне рівнодення

В Україні Весняне рівнодення 2019 відбудеться за дві хвилини до 21 березня, передає УНН.

Цей день вважається астрономічним початком весни, коли день за тривалістю дорівнює ночі. За повір’ями, тоді розпочинається нове життя – природа оживає набирається сил та енергії.

Саме в день весняного рівнодення Сонце перетинає екватор з південного боку нашої планети на північ. Внаслідок цього північна півкуля Землі починає прогріватись інтенсивніше, тривалість дня поступово зростає, а ночі - спадає, все наближається до літа.

Як варто провести цей день

Весняне рівнодення з давніх-давен несло сакральне значення. Наші предки вважали, що у час, коли день стає рівний ночі все у світі намагається знайти золоту середину між світлом і темрявою, між добром і злом. Саме тоді у людини з’являється величезна кількість можливостей відродитись духовно й емоційно, набратись сил для нових звершень.

У цей день варто провести чистку як у власному помешканні, так і у своїй голові. Варто попрощатись з непотрібними, розбитими речами, впорядкувати свої думки і розпрощатись з неприємними спогадами. Це найкращий час відпустити старі образи і тим самим звільнитись від їхнього тягаря. День немов дає можливість людині очиститись та змінити своє життя на краще.

Доречно у день весняного рівнодення скласти плани на майбутнє: поїздки, зустрічі, задуматись над здійсненням давно запланованих справ. А для точної реалізації своїх задумів варто записати їх та призначити кінцеву дату. Це пришвидшить процес.

Важливо у рівнодень зберігати спокій, не злитись та ні в якому разі не влаштовувати сварок. Краще відсторонитись від негативних чинників, які б вплинули на ваш емоційний стан.

День весняного рівнодення: народні прикмети

Якщо в цей день погода буде світлою і теплою, то такою буде і вся весна, а якщо будуть заморозки, то вони триватимуть ще 40 днів.

Сни у день весняного рівнодення вважаються віщими, а якщо ще й загадати бажання, то воно обов’язково збудеться.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: