25.03.2019, 14:53

Національній гвардії України - 5 років

Сьогодні, 25 березня, у військовій частині 4114 на вул. Стрийській, 146 відбулися святкові заходи з нагоди 5-ї річниці Національної гвардії України.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА

«Ви – підрозділ, який народжений не просто в час Революції Гідності, ви – воїни, які повстали з самої революції, разом з воїнами Збройних сил України ви стали на захист від російської  агресії нашої держави. Сьогодні, коли Україна встає на ноги, а Збройні сили міцно тримають оборону на сході  і готові виконати будь-яке бойове завдання, особлива відповідальність покладена на вас», - привітав нацгвардійців  очільник Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Відтак, за сумлінне виконання службових обов’язків, відданість українському народові, мужність і героїзм, проявлені під час виконання завдань у зоні проведення операції Об’єднаних сил, та з нагоди 5-ї річниці Дня Національної гвардії України Подяку голови облдержадміністрації оголосили вісьмом нацгвардійцям.

Окрім того, за зразкове виконання службових обов’язків, бездоганну сумлінну службу, мужність і героїзм, проявлені під час виконання завдань у зоні проведення операції Об’єднаних сил, та з нагоди Дня Національної гвардії України Почесною грамотою облдержадміністрації та подяками нагородили дванадцятьох військовослужбовців.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: