18.04.2019, 12:23

На ПП «Угринів» змінили процедуру перетину кордону

Віднині, 18 квітня, в автомобільному пункті пропуску «Угринів» змінилась послідовність прикордонного та митного контролю у напрямку виїзду з України.

Про це повідомили в ГУ ДФС України у Львівській області.

Особливості змін полягають у тому, що тепер під час виїзду з України подорожні спочатку проходять процедуру паспортного контролю. Прикордонний наряд вносить інформацію про осіб та транспортні засоби, які перетинають кордон у відомчу базу даних. Вона автоматично передається до відповідної бази даних митниці. Відтак, немає необхідності інспектору митниці ще раз вносити цю інформацію. Також одночасно здійснюється прикордонний та митний огляд автомобіля. Це дозволяє уникнути дублювання функцій, зменшити час, необхідний для перетину кордону.

Апробація технологічних процедур щодо оформлення осіб та транспортних засобів стосується зміни послідовності прикордонного та митного контролю лише українських контрольних служб. 

Такий порядок технологічних процедур раніше було запроваджено у пунктах пропуску “Смільниця” та “Грушів”. У разі успішності цього експерименту, метою якого є зменшення часу на проходження прикордонно-митних формальностей під час виїзду за межі України, його буде запроваджено в усіх пунктах пропуску.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: