11.04.2019, 16:30

Леонід Лоївський очолив Національну збірну з боксу

Головним тренером Національної збірної України з боксу призначено Заслуженого тренера України Леоніда Миколайовича Лоївського. Про це повідомила прес-служба Федерації боксу України.

Львів'янин Дмитро Сосновський, який тренував збірну14 років, нещодавно припинив роботу на своїй посаді за власним бажанням.

Відтак, саме Леонід Лоївський готуватиме Національну боксерську збірну до Олімпійських ігор 2020 року.

"Попереду у нас непростий графік виступів на ліцензійних стартах до Олімпіади 2020 року. Я переконаний в тому, що оновленому тренерському складу, на чолі з Леонідом Лоївським, буде під силу реалізувати весь потенціал нашої команди. Леонід Миколайович очолював збірні України різних вікових груп, досягаючи значних результатів та має досвід роботи з командою на найбільших міжнародних змаганнях. Переконаний в тому, що безкомпромісний авторитет Леоніда Лоївського серед української боксерської спільноти допоможе вивести нашу чоловічу команду на новий якісний рівень", - зазначив президент Федерації боксу України Володимир Продивус.

В свою чергу Леонід Лоївський зазначив, що прикладе усіх зусиль для того, аби привести Національну чоловічу збірну України до нових вагомих перемог.

Довідка. 

Леонід Лоївський народився 15 лютого 1961 року. Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України. За роки роботи тренером виховав 7 майстрів спорту України міжнародного класу, 15 майстрів спорту України та 10 чемпіонів України.

У 2008 році Леонід Лоївський працював у тренерському складу збірної України у підготовці до Олімпійських ігор 2008 року, де наша команда здобула перше після довготривалої перерви золоту нагороду Олімпіади в Пекіні.

З 2012 року Леонід Лоївський увійшов до тренерського складу професіонального боксерського клубу «Українські отамани», а у 2016 очолив тренерський склад команди. Під його керівництвом «Українські отамани» успішно виступили у змаганнях Всесвітньої серії боксу та увійшли до вісімки найсильніших команд освіту. Окрім того, саме у 2016 році «Отамани» здобули історичну перемогу у Харкові над найсильнішою командою планети – збірною Куби.

У 2017 році Лоївський прийняв запрошення очолити чоловічу збірну Азербайджану. За півтора роки роботи збірна Азербайджану стала найкращою командою Ісламських ігор 2017 р. та посіла четверте загальнокомандне місце на Чемпіонаті світу у Гамбурзі.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: