• Головна
  • Новини
  • Колишній завод будматеріалів повернули у власність громади Львова

13.03.2019, 11:29

Колишній завод будматеріалів повернули у власність громади Львова

Прокуратура повертає у комунальну власність Львова приміщення, які вибули внаслідок так званої «Афери століття», повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Як сказано у повідомленні, йдеться про низку нежитлових приміщень цілісного майнового комплексу колишнього Львівського заводу будівельних матеріалів загальною площею майже 4,5 тис кв м, вартістю понад 2,5 млн грн, що розташовані на вул. Півколо у м. Львові.

Рішенням Личаківського районного суду м. Львова задоволено позов місцевої прокуратури в інтересах держави (в особі Львівської міської ради) до фізичних осіб.

Так, прийнято рішення скасувати записи про державну реєстрацію права власності цих осіб на об’єкт нерухомого майна, а також витребувати його на користь територіальної громади м. Львова. 

Суд погодився з позицією прокурора про те, що оспорювані об’єкти нерухомості перебувають у незаконному володінні відповідачів, оскільки вибули з володіння територіальної громади м. Львова поза її волею, тобто Львівська міська рада, як орган уповноважений управляти майном громади, не відчужувала у будь-який спосіб це майно.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: