• Головна
  • Новини
  • Голів районних рад Львівщини батогом і пряником заганяють у стійло

25.03.2019, 14:52

Голів районних рад Львівщини батогом і пряником заганяють у стійло

"Безперецедентний приклад порушення Закону "Про вибори Президента України": сьогодні, 25 березня, окремі голови районних рад Львівщини зачитали так звану заяву на "підтримку" кандидата на посаду Президента України, чинного Президента Петра Порошенка".

Про це на своїй сторінці на ФБ написав політолог  Андрій Вихопень: "Незважаючи на те, що сьогодні понеділок і робочий день, п'ятеро голів чомусь опинилися в "прес-клубі" і почали виголошувати колективну заяву "голів районних рад Львівщини".

З неофіційних джерел стало відомо, що голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин протягом двох тижнів обдзвонював голів і спонукав їх до підписання цього звернення, "стимулюючи" їх тим, що вирішить їхні бюджетні питання так, як їм буде потрібно. В разі відмови фінансування буде йти за "остаточним" принципом і не в повній мірі, так, як це звик вчиняти "адмінресурс".

І ось сьогодні це сталося, було озвучено імена 13 голів, які підписалися під заявою про підтримку кандидата.

Це порушення ст. 64 Закону про вибори і просто негарно щодо громад, що їх обрали на ці посади, адже вони не просто громадяни України і виборці, а ще й посадові особи. І тема прес-конференції звучала саме так: «Голови районних рад Львівщини за Петра Порошенка».

Цей факт зафіксований в Галицькому РВ УМСУ Львівської області довіреною особою кандидата на посаду Президента України Юлії Тимошенко, пані Наталією Тимчій.

Самі ж голови, відмовилися виконувати законні вимоги представників слідчо-оперативної групи і по суті втікли від поліції".

Факт цього адміністративного порушення зафіксовано тут , - повідомив Андрій Вихопень.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: