09.04.2019, 09:50

Бюджетний вікенд закордоном

Бюджетним варіантом для українських туристів є Вільнюс, Рига, Таллінн, Перемишль, а також міста Румунії, Болгарії, Сербії та Македонії.

Про це розповів організатор автобусних турів Володимир Токарчик, передає УНН.

"Бюджетними для подорожей все ще залишаються міста Східної Європи. Зокрема, три балтійські столиці: Вільнюс, Рига та Таллінн. Деякі авіакомпанії проводять регулярні промоакції, пропонуючи дешеві квитки на рейси до балтійських країн, що з досить невисокими цінами на проживання та харчування робить цей напрямок привабливим для економного туриста. Наявне залізничне сполучення до польського Перемишля і анонсовані потяги до Угорщини та Словаччини дають змогу українцям недорого провести, наприклад, вікенд у цих країнах", - зазначив експерт.

За його словами, також недорогими для українських туристів залишаються Румунія, Болгарія, Сербія, Боснія та Герцеговина, Північна Македонія, Чорногорія та Албанія.

"Ці країни відомі гостинністю, цікавою архітектурою, природними пейзажами та недорогою і смачною кухнею", - наголосив Токарчик.

Крім того, експерт порадив туристам звернути свою увагу на недорогі та дуже гостинні Грузію та Азербайджан, де в українців, до того ж, ще й відсутній мовний бар'єр.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: