19.02.2019, 08:00

18 лютого на фронті: трьох наших військових поранено

18 лютого російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню, з них 10 разів – із застосуванням артилерійських систем калібру 122 мм та мінометів калібрів 120 і 82 мм із витратою 117 снарядів та мін.

Про це йдеться у зведенні ООС станом на 07:00 19 лютого 2019 року 

Окрім того, ворог вів вогонь по українських укріпленнях із протитанкових ракетних комплексів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник шість разів обстріляв наші опорні пункти: зі ствольної артилерії калібру 122 мм, протитанкових ракетних комплексів та великокаліберних кулеметів – у районі населеного пункту ЛЕБЕДИНСЬКЕ; зі ствольної артилерії калібру 122 мм та, вдруге, з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів – поблизу села ВОДЯНЕ; з озброєння бойових машин піхоти та ручних протитанкових гранатометів – біля селища ОПИТНЕ; з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту ПАВЛОПІЛЬ; зі стрілецької зброї – в районі міста МАР'ЇНКА.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупантами здійснено також шість обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил: двічі – із мінометів калібрів 120 та 82 мм, а також зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – у районі населеного пункту КАТЕРИНІВКА; двічі – з мінометів 120-ого та 82-ого калібрів – біля селища міського типу НОВОТОШКІВСЬКЕ;
з мінометів калібру 82 мм – в районі населеного пункту ТРАВНЕВЕ; з великокаліберних кулеметів – поблизу населеного пункту КРИМСЬКЕ.

В ході бойових дій троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів.

За даними розвідки, 18 лютого дев'ять окупантів знищено та одного взято в полон.

Від початку поточної доби ворог тричі обстріляв наші позиції.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" – двічі з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту ГНУТОВЕ.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" – з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів – у районі населеного пункту КАТЕРИНІВКА.

Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: