• Головна
  • Новини
  • "Чортове місце" на дорозі Стрий - Чернівці - Мамалига: 13 смертей

19.02.2019, 10:26

"Чортове місце" на дорозі Стрий - Чернівці - Мамалига: 13 смертей

Аналіз аварійної ситуації на ділянці дороги державного значення Н-10 «Стрий - Чернівці - Мамалига» у межах с. Старі Кривотули Тисменицького району упродовж останніх років засвідчує необхідність вжиття заходів щодо її покращення.

Протягом 2015-2019 років на цій ділянці трапилося 18 ДТП з потерпілими, т.ч. 13 – зі смертельними наслідками. У 8 випадках ДТП пов’язані з наїздом на пішохода, 6 - зіткнення транспортних засобів, 2 - наїзд на перешкоду, з’їзд з проїзної частини, по одному – падіння з транспортного засобу та його перекидання. 

Упродовж минулого року слідчими поліції області зареєстровано 5 кримінальних проваджень за фактами дорожньо-транспортних пригод, скоєними на цій ділянці дороги, в т.ч. 4 – зі смертельними наслідками. В результаті цих аварій смертельні тілесні ушкодження отримали 4 водії автомобілів, пасажир та пішохід. Вже у цьому році від наїзду автомобіля загинув велосипедист.

Зважаючи на таку аварійну ситуацію, мешканці села Старі Кривотули вимагають встановлення світлофора в межах цього населеного пункту.

Зазначимо, що обладнання доріг, вулиць та залізничних переїздів технічними засобами регулювання дорожнього руху та їх утримання належить до компетенції власників автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів або уповноважених ними органів у сфері дорожнього руху. Власником дороги Н-10 «Стрий-Чернівці-Мамалига» у межах с. Старі Кривотули Тисменицького району є Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Інформує if.npu.gov.ua

 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: